Oefenruimte

FysioBenthuizen beschikt over twee ruime oefenruimtes. In deze ruimtes is het mogelijk om te trainen onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut, bijvoorbeeld ter verbetering van de conditie en/of preventie van klachten. Soms kan de vraag zijn om gewoon in een ontspannen en motiverende setting te bewegen. Kijkt u hiervoor ook eens bij onze partners.

In onze fysiotherapiepraktijk beschikken wij over een goed ingerichte oefenruimte. Onder andere wordt hiervan gebruik gemaakt door onze fysiotherapeuten als ondersteuning bij het behandelen. In de oefenruimte kunnen loop- en bewegingspatronen worden geanalyseerd en worden bijgestuurd en kan er specifiek geoefend worden.
Er kan gebruik gemaakt worden van diverse materialen en (trainings)apparaten. De apparaten bieden u de mogelijkheid om onder begeleiding te trainen gericht op onder andere

  • Kracht
  • Conditie
  • Stabilisatie
  • Sport & Spel
Naast de ingerichte ruimte is er een lege oefenzaal. Deze zaal wordt multidisciplinair ingezet door onze medewerkers en onze partners. Hierbij kunt u denken aan  één op één loopoefeningen, maar ook groepslessen als Yoga en Tai Chi Tao.